RYHMÄKOTIVAKUUTUS

Securent-palvelusta voit ostaa omistamasi asunnon vuokralaiselle Fennian peruskotivakuutuksen ja yksityishenkilön vastuuvakuutuksen (Yleisten sopimusehtojen osiot R22 ja R400). Ryhmävakuutuksen etu asunnon omistajalle on 100 % varmuus vuokralaisen vastuuvakuutuksen voimassaolosta. Vakuutuksen edunsaajana on vuokralainen. Tutustu vakuutusehtoihin alla olevista linkeistä.

Garantia on sopinut ryhmäkotivakuutusyhteistyöstä Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennian kanssa. Garantia ja vuokranantaja voivat solmia erillisen yhteistyösopimuksen, joka sisältää mm. kyseisen ryhmäkotivakuutuksen. Tämän jälkeen vuokranantajan vuokralaiset kuuluvat ryhmäkotivakuutuksen piiriin.

Ryhmäkotivakuutus korvaa vakuutusehtojen mukaisesti vuokralaisen koti-irtaimistolle aiheutuneita vahinkoja sekä vastuuvahinkoja, joista vuokralainen on korvausvastuussa esimerkiksi asunto-osakeyhtiölle. Tarkemmat tiedot vakuutusturvasta löytyy alla olevista linkeistä.

Dokumentit:

Aiemmat vakuutusehdot:

Vuokralainen

Jos kuulut ryhmäkotivakuutuksen piiriin, toimi vahingon sattuessa seuraavasti:

  1. Kirjaudu OmaFenniaan osoitteessa www.fennia.fi omilla pankkitunnuksilla.
  2. Tee vahinkoilmoitus, laita vakuutuksenottajaksi Vakuutusosakeyhtiö Garantia (y-tunnus 0944524-1) ja vakuutusnumeroksi 9307854.
  3. Liitä mukaan vahinkokohtaisesti pyydetyt lisäselvitykset (esim. ostokuitit tai poliisin tutkintapöytäkirja)
  4. Voit myös soittaa Fennian korvauspalveluun puh. 010 503 5022. Ilmoittaessasi vahingosta puhelimitse, kerro Fennian korvauspalvelulle vakuutusnumero 9307854.

Jos kyseessä on vastuuvahinko, täytä vastuuvahinkoilmoitus ja lähetä se sähköpostilla osoitteeseen vastuuvahingot@fennia.fi.

Voit ilmoittaa vastuuvahingosta myös OmaFenniassa:

  1. Kirjaudu henkilöasiakkaiden OmaFenniaan osoitteessa www.fennia.fi omilla pankkitunnuksilla
  2. Valitse vastuuvahinkoilmoitus, jossa valitset ilmoittajaksi yhteyshenkilön (ei vakuutuksenottaja) ja vakuutuksenottajan Garantia ja y-tunnuksen 0944524-1 (jolloin voit täyttää vakuutusnumeron 430-9307854)
  3. Liitä mukaan lisäselvitykset

Voit myös soittaa Fennian vastuuvahinkoihin 010 503 6604. Ilmoittaessasi vahingosta puhelimitse, kerro Fennian vastuuvahinkoihin Garantian vakuutusnumero 430-9307854.